donderdag 8 januari 2015

Meningsuiting

Bij de aanslag op Charlie Hebdo werd niet alleen mensenlevens genomen maar werd ook het vrije woord aangevallen, lezen we op verschillende plaatsen.
Zeker, maar het is goed te bedenken dat "het vrije woord" al langer onder druk staat. Dat we niet helemaal vrij zijn om te zeggen of schrijven wat we willen werd al door onze vaderlandse politici gesteld vóór de islamitische dreiging zo acuut werd. Ik zou zelfs willen beweren dat de meeste druk op de vrijheid van meningsuiting niet van islamitische zijde komt maar zoals altijd van politiek links in ons eigen land. Werd niet al ten tijde van de moord op Theo van Gogh geroepen dat hij het ook wel erg bont had gemaakt? Met andere woorden, hij had zich niet zo kritisch over de islam mogen uiten.
Links is de vaste bondgenoot van die kankergezwellen die de kalasjnikovs in hun poten hebben, en een hakbijl.
Ze zullen het wel niet zo bedoeld hebben, maar wat hebben we daaraan. De politiek handelt uitsluitend in het belang van hun gecontinueerde heerschappij over ons makke schapen. En zo doende houden ze ons in bedwang, tot de islam komt. Zodra de moslims in de meerderheid zijn kunnen ze zo de troon overnemen en hoeven niet eerst het systeem te veranderen. Hoogstens zullen ze de pretentie van democratie laten vallen en openlijk de dictatuur die we al zijn uitoefenen.

Geen opmerkingen: