vrijdag 9 januari 2015

Weg uit Europa

   De aanslagen in Parijs en de ontzetting daarover vormen een goede aanleiding om nog eens te stellen dat Europa en 'het Westen' (de westerse beschaving) stervende is.
   De uiteindelijke oorzaak van het geweld is niet zozeer wat de moslims willen of doen of geloven maar de reactie daarop van de autoriteiten. Er wordt wel gespeurd naar mogelijke terroristische aanslagen, maar er is geen oproepen tot verdedigen van waarden als vrijheid en individualisme van de zijde van de politici. Die staan met de rest van de socialistische elite handenwringend terzijde en doen alsof ze iets doen, maar er is geen ontsnappen aan de werkelijkheid: de huidige wanhopige situatie van Europa is veroorzaakt door hun egoïsme en kortzichtigheid.
   Massa-immigratie van onintegreerbare moslims uit Noord-Afrika moest de door instortende vruchtbaarheid scherp slinkende hoeveelheid inheemse goedkope arbeid weer aanvullen en daarmee de leeg rakende schatkist van de staat weer vullen zodat de welvaartsstaat met zijn voor de morele gezondheid funeste principe van inkomensoverdracht van de werkenden naar de niet-werkenden (die laatsten zijn de door de elite 'zielig' verklaarde groepen die voor eeuwig cliënten van de partij-elite werden: het toonbeeld van de verwording en corruptie van het democratisch systeem onder interventionisme) het voortbestaan van de elite als elite ad infinito kon rekken. Behoud van de sociale status quo was het doel, het resultaat is culturele en demografische zelfmoord.
   We oogsten nu wat onze socialistische elite de laatste vijftig jaar heeft gezaaid.
   Jongeren die iets kunnen, die iets in hun mars hebben, die een bedrijf kunnen opzetten of slim zijn en een goed inkomen kunnen genereren moeten er over gaan nadenken of ze wel hier willen blijven. Europa is een sterfhuis en heeft binnen dertig jaar moslim-meerderheden in de meeste landen. Dan wordt het hier een puinhoop en is hier niets meer voor iemand die intelligent is en iets kan.

Geen opmerkingen: