woensdag 12 september 2007

Propaganda gaat gewoon door

Op dit moment doet Nova een 'hit job' op Giuliani. Zie mijn post van gisteren. Je vraagt je af hoe ze het durven. Ook hebben ze een item over afvallige moslims "die er nooit last mee hebben gehad". Totale propaganda gericht tegen Jami, natuurlijk. De redactie van Nova moet wel bestaan uit complete 'moonbats'. Kijk je naar de publieke omroep krijg je een bak schaamteloze propaganda over je heen.

De hele aandacht voor het 9/11 jubileum munt toch al uit door gezeur over de giftige stoffen die vrijkwamen en nu dus Giuliani die verantwoordelijk zou zijn voor de slechte radio's van de brandweermannen. Maar geen woord over de stand van zaken in de War on Terror. Dat mogen we niet weten. Eigenlijk zijn het de omroepen die politiek bedrijven over de ruggen van de slachtoffers en hun nabestaanden. Misselijk.

Er is eigenlijk niet meer naar te kijken. Ik heb begrepen dat steeds minder mensen dat ook doen. Toch heeft "minister" Plasterk dat hele rotte bestel weer een nieuwe bult belastinggeld beloofd, zodat het bestaan van de kunstmatig in leven gehouden patiënt weer jaren gerekt wordt. Met ons geld.

Geen opmerkingen: