woensdag 31 mei 2017

3FM presentatoren roepen op tot "afzetten" Trump

De media in Amerika blijven maar proberen Trump te beschadigen. Een niet aflatende stroom leugens en verzinsels wordt naar buiten gepompt door CNN, New York Times, WaPo, etc. in de hoop zijn presidentschap te delegitimeren. Het grootste deel kan hij eenvoudig van zich af laten glijden, omdat soms al na enkele minuten blijkt dat het fake news betreft. Wat wil zeggen dat het totale verzinsels blijken te zijn. De jongste versie bestaat uit de beschuldigingen aan het adres van schoonzoon Jared Kushner dat hij voor de inauguratie met Russische ambassadeur Sergej Kislyak gepraat had over het opzetten van een geheim back channel, waarmee  ze toch iets reëels bij de kop lijken te hebben. "Lijkt", want het opzetten van geheime communicatiekanalen met vreemde regeringen is niet bepaald iets dat nog nooit vertoond is in de geschiedenis van diplomatiek verkeer. Ook niet in Amerika.
De vragen die de media met hun stroom vuilnis opwerpen dienen toch vooral om de afluisterpraktijken van hun geliefde Obama, zaliger nagedachtenis, aan het zicht te onttrekken. De media doen wat de Democraten en het Republikeinse establishment willen: onderhoud een trommelvuur aan halve waarheden en hele verzinsels zodat niemand denkt aan de samenspanning van Obama, media, en delen van het juridische en administratieve bestuursapparaat, teneinde de wil van deze Deep State in de plaats van de wil van de kiezer te stellen. Het is een vertraagde coup d'état.
Dit alles is natuurlijk volkomen naar de zin van de fascistoïde EU- bestuurderen, die Trump schoffeerden waar ze maar konden toen hij hier was voor de G7. O, én van VARA/BNN-presentatoren op de popzender op de radio, onze eigen Deep State.
Dit alles maakt maar even duidelijk dat we geregeerd worden door een fascistische bende politieke misdadigers die vastbesloten is ons demografisch ten onder te laten gaan door de import van miljoenen Afrikaanse en Middenoostiërs, die "vluchtelingen" moeten heten en op die manier hun totale heerschappij over ons voorgoed onaantastbaar te maken.
Wie denkt dat we in een democratie leven, wie denkt dat de politieke partijen in dienst staan van de "volkswil", die heeft niet begrepen wat er de laatste vijftig tot honderd jaar veranderd is.

Geen opmerkingen: