maandag 12 november 2007

The Horror

Tariq Ramadan wordt hoogleraar in Leiden en de sultan van Oman betaalt zijn leerstoel. Lees: de Rector pleegt landverraad en laat zich daartoe omkopen door buitenlanders die niets goeds in de zin hebben met het Westen.

Balkenende gaat naar Moskou en laat zich fêteren door zijn goede vriend Putin. Lees: Laffe EU-politici onderwerpen zich aan de moordenaar Putin vanwege de olie en het gas. Dat hij met de mullahs samenspant in hun doel de wereld van Joden te ontdoen nemen ze op de koop toe.

Binnenkort tekenen de EU staten in Lissabon een verdrag dat de besluitvorming in de EU zal stroomlijnen. Lees: bij hun verraad aan principes als democratie en rechtstaat kan de EU-nomenklatura geen pottenkijkers gebruiken en dus sluiten ze een onderlinge overeenkomst om de kiezers voorgoed buiten de besluitvorming te houden.

Het politieke systeem in het Westen is nu door en door corrupt. Het rust op het principe van om- en afkopen. Linkse groeperingen die zich tegen recht en orde verzetten worden niet verslagen maar afgekocht en zo in het systeem geïncorporeerd. Denk krakers. Denk milieuactivisten. Zitten nu in het parlement of geven college aan de universiteiten waar ze nieuwe generaties activisten opleiden, of nog beter, in organisaties die als het “maatschappelijk middenveld” worden aangeduid. Alwaar zij dikke subsidies ontvangen.
De EU-nomenklatura denkt met het islamisme hetzelfde te kunnen doen. Intuïtief is het CDA ertoe overgegaan iedereen te dwingen zijn mond te houden en het slijk der aarde het werk te laten doen. Zijn ze goed in. Hebben ze ervaring mee.

Dit is nu het consensussysteem. Conflicten worden niet opgelost maar afgekocht. De subsidies, uitkeringen en afdrachten vormen samen enorme geldstromen. De politici zien het als hun taak deze nooit op te laten drogen. Het geld moet hoe dan ook blijven stromen van Uw en mijn beurs naar “de schatkist” en van daar naar de vredestichtende subsidiestromen. Daar is het beter besteed, vinden ze vrijwel unaniem. Zelf zouden de mensen dat geld toch maar aan nutteloze zaken besteden. De staat weet veel beter dan U of ik wat er et dat geld gedaan moet worden.

Zolang de mensen CDA of PvdA of VVD blijven stemmen blijft dit systeem bestaan.

Ik heb er zo genoeg van.

Geen opmerkingen: