zaterdag 7 april 2007

Propaganda-offensief

Zelden heeft de vrijheid zo onder druk gestaan als nu. In het Westen is een Vijfde Colonne openlijk actief. De fascist Ahmadinejad maakt er dankbaar gebruik van in zijn oorlog tegen de vrijheid, tegen het Westerse waardensysteem. Ik heb het over de politieke partijen, de pers, de diplomaten, de bureaucraten in alle Westerse landen. In de VS laten democratische senatoren (Murtha, Biden, Reid) proefballonnetjes op of ze een impeachmentprocedure tegen Bush zullen beginnen… (via Hot Air). Dit terwijl troepen overzee zijn en de vijand ze uit alle macht probeert te doden. In Duitsland is de maatregel die effect zou hebben tegen Iran –intrekking van kredietgaranties-- onbespreekbaar. Duitsland, en de EU, staan feitelijk aan de kant van Al-Qaida/Iran.
Onze pers onderdrukt alle informatie die mensen er van zou kunnen overtuigen dat Iran een uiterst gevaarlijke staat is en achter vrijwel al het in de wereld voorkomend islamistisch geweld zit. (Lees dit artikel maar eens) De oorlog in Irak moet als op zichzelf staand beschouwd worden. Heeft niets te maken met de strijd tegen de terreur. Senator Pelosi gaat babbelen met Basjir al-Assad. Wat kunnen ze het goed vinden samen! Zij stelde zelfs dat Israel bereid was vrede te sluiten, wat de Israelische regering zeer verbaasde, en zelfs aan slapjanus Olmert een reactie ontlokte in de trant van: Pelosi bepaalt dat niet voor Israel.
Komt nog bij: het global warming thema. Het IPCC rapport is uit. NB: Eerder verscheen alleen een Summary for policymakers. Dat was al erg genoeg, nu komt de VN met een stuk met waanzinnig apocalyptische voorspellingen. Het behoeft geen betoog dat onze vrienden van Het Journaal, Netwerk en Nova de onzin likkebaardend overnemen. Steeds weer. En weer. De propaganda is van een schaamteloze brutaliteit en nooit-aflatend.

Geen opmerkingen: